Servicii speciale de inchiriere

Compania noastra are o gama extinsa de servicii.

Beneficiati acum de serviciile noastre suplimentare profesionale si ofertele speciale: transfer aeroport Timişoara sau Arad, sofer personal, tractari si asistenta tehnica.

 

TRANSFER AEROPORT

carrental-730x410Scapati de problema transportului atunci cand calatoriti. Pentru un transfer simplu, confortabil si fara probleme de la aeroport la hotel sau viceversa, profitati de serviciul nostru de transter. Va punem la dispozitie masini din propriul parc auto cu soferi experimentati, indiferent daca beneficiati sau nu de serviciile noastre de inchiriere auto. Compania noastra va ofera serviciul de transfer la Aeroportul International „Traian Vuia” din Timisoara sau la Aeroportul International Arad. Pretul acestui serviciu variaza in functie de numarul de persoane.
  • Timisoara - de la 1 la 3 persoane pretul este de 30€/maşina, iar de la 4 la 8 persoane 50€/maşina
  • Arad - de la 1 la 3 persoane pretul este de 70€/maşina, iar de la 4 la 8 persoane 120€/maşina
Pentru confortul dvs, la solicitarea acestui serviciu, va rugam mentionati cantitatea de bagaje, ca sa putem alege autoturismul portivit.

 

SOFER PERSONAL

Luxury-chauffeur-serviceCu totii am fost acolo – pentru prima data intr-un oras nou, incercand sa gasim drumul spre destinatia la care trebuia sa ajungem. Sau intr-o cursa contra-cronometru catre o intalnire importanta de afaceri in care fiecare minut conteaza.   Soselele au devenit tot mai aglomerate si stresante in ultimii ani, iar cele mai multe persoane, in special oamenii de afaceri, cauta sa reduca semnificativ aceste presuini cu impact negativ asupra sanatatii. Pentru confortul dumneavoastra, va oferim posibilitatea inchirierii unui sofer personal alaturi de autoturismul ales. Soferul va va sta la dispozitie pe perioada dorita.   Avantajele alegerii unui sofer personal:
  • Este varianta ideala atunci aveti un traseu flexibil, diverse intalniri de afaceri sau pur si simplu vreti sa va bucurati de o calatorie relaxata fara sa trebuiasca sa conduceti si sa fiti atent la traficul rutier.
  • Atunci cand sunteti turist, nou in oras si nu cunoasteti rutele si cum sa ajungeti la destinatie, veti acea la dispozitie un sofer experimentat care cunoaste foarte bine rutele si va poate duce la destinatia dorita fara nici o problema.
  • Daca condusul va creaza o stare de stres si va incarca negativ, daca nu doriti sa fiti blocat in trafic ci preferati mai degraba sa raspundeti la mesaje sau sa va pregatiti pentru o intalnire de afaceri, un sofer personal se poate ocupa de acest lucru pentru ca dumneavoastra sa ajungeti in siguranta si linistit la destinatie sau la intalnirea de afaceri programata.
  Pretul acestui serviciu este de 40€/8ore +TVA     Beneficii:
  • Soferul dumneavoastra va conduce intotdeauna cu atentie, adaptand viteza de mers la conditiile strazii, la trafic si vitezele legale.
  • Soferul personal va respecta dreptul dumeavoastra la intimitate si confidentialitate. Fie ca discutati afaceri sau aveti o discutie personala, aceasta va ramane strict confidentiala.
  • Soferii nostri vor fi politicosi si discreti pe intreaga durata a calatoriei. Daca pasagerul doreste sa initieze o conversatie sau sa puna orice fel de intrebari soferului, acesta va fi fericiti sa va raspunda.
  • Soferii pe care vi-i punem la dispozitie vorbesc fluent limba engleza si cunosc foarte bine infrastructura orasului.
  • In cazul in care aveti bagaje, soferul se va oferi sa va ajute sa le transportati si sa le stocati in portbagajul masinii.
   

TRACTARI AUTO

ab440d_875afbf566d64f0e97b56443755c4821.png_srz_560_204_85_22_0.50_1.20_0Compania noastra va ofera asistenta tehnica si tractare in cazul unui accident sau a unei defectiuni care va pune in imposibilitatea de a va continua drumul. Echipa noastra pentru cazurile de avarie va reactiona prompt si va va asista cu profesionalism. Acest serviciu este diponibilNON STOP. Pretul variaza in functie de tipul problemei. Acest serviciu este GRATUIT pentru autoturismele inchiriate prin Eleven 11 Timisoara.