Despre noi

INCHIRIERI MASINI IN SISTEM RENT A CAR TIMISOARA

Eleven 11 are ca domeniu de activitate inchirierea masinilor in sistem rent a car in Timisoara atat pentru persoane fizice cat si pentru companii. Conceptul Eleven 11 de inchiriere auto se concentreaza pe satisfactia clientului iar pentru atingerea acestui obiectiv Eleven 11 Timisoara va pune la dispozitie o gama variata de autoturisme dotate si verificate conform standardelor internationale la tarife imbatabile. Suntem o echipa de profesionisti iar personalul nostru va sta la dispozitie pentru a va intampina asteptarile: consultanta profesionala la alegerea autoturismului si pe perioada inchirierii, soferi personali profesionisti si asistenta tehnica specializata. Misiunea noastra este sa oferim cele mai bune servicii de inchiriere care sa satisfaca nevoile fiecarui client in parte transmitandu-i in permanenta grija si pasiunea noastra pentru detalii. Ne bucuram ca sunteti clientii nostri!

Flexibilitate

@
Daca aveti nevoie sa inchiriati o masina pentru 1-3 zile sau pe o perioada de pana la 30 de zile, ofertele noastre flexibile si cu preturi speciale va ajuta sa gasiti cel mai bun program de inchiriere.

Oriunde. Oricand.

@
Punctele noastre de lucru din Timisoara si Arad ofera clientilor nostri toata atentia de care au nevoie. Nu trebuie decat sa ne contactati si sa ne spuneti unde si cand aveti nevoie de o masina iar noi vom avea grija de restul.

Pentru orice ocazie

@
Indiferent daca contractual de inchiriere este pentru o deplasare de afaceri, pentru un contract de munca, pentru familie sau deplasari in vacanta, la Eleven 11 veti gasi o oferta care sa raspunda nevoilor dumneavoastra.

Calatorie fara probleme

@
Echipa noastra de profesionisti va fi la dispozitia dumneavoastra din momentul inchirierii pana in momentul predarii. Autoturismele noastre pot include optional sisteme de navigatie GPS pentru a va bucura de o calatorie cat mai usoara si confortabila iar echipa de asistenta va sta la dispozitia dumneavoastra pentru orice fel de problema. Nu trebuie decat sa ne contactati si sa ne spuneti de ce aveti nevoie.

Mai multe beneficii

@
Atat pentru contractele de inchiriere pe termen scurt cat si pentru cele pe termen lung va punem la dispozitie o gama larga de autoturisme din care sa alegeti. In plus puteti beneficia de serviciul nostru de pick-up gratuit si de asistenta rutiera 24 de ore din 24.